Waar is Albababy voor?

Waar is Albababy voor?

Alba begon met een geboorte in het gezin en de wens van een moeder om haar nieuwe dochtertje te kleden in kleding met een uniek ontwerp, dat was gemaakt van zacht organisch materiaal en outfits die ontworpen waren met de specifieke behoeften van kinderen in het achterhoofd, dat wil zeggen gemaakt om te spelen. De naam Albababy verwijst specifiek naar een lijn kinderkleding gemaakt door het bedrijf,

De Deense ontwerper Majken Banke creëerde het assortiment (en het bedrijf Alba) toen ze herinnerde aan haar eigen jeugd nadat ze bevallen was van haar dochter; haar ontwerpen zijn geïnspireerd door haar eigen jeugdervaringen in het heden te brengen.

Alba produceert een reeks kinderkledingmerken, variërend van Baby to Kid tot Atracktion voor tieners, zonder daarbij het oorspronkelijke idee van het bedrijf uit het oog te verliezen. Ze werken met duurzame materialen die zijn ontworpen om door meer dan één kind te worden gedragen, omdat het bedrijf de verantwoordelijkheid neemt om voor de planeet te zorgen voor toekomstige generaties.